Hoi, mijn naam is Jenny, getrouwd, moeder van twee dochters en één zoon, oma van vier kleinzoons en drie kleindochters. Ik werk al 40 jaar in de ouderenzorg en de laatste jaren als verpleegkundige in de nachtdienst in een zorginstelling voor ouderen.

Het zelf kleding maken is mij met de paplepel ingegoten. Vanaf de vijfde klas lagere school ging ik al naar naailes, later deed daar de huishoudschool nog een schepje bovenop. Vond ik dit leuk?? Nee, ik ging er met tegenzin heen, en heb er jaren niets mee gedaan.
Toen ik ging samenwonen hebben we een eenvoudige naaimachine aangeschaft, deze werd pas volop gebruikt na de geboorte van onze eerste dochter. In de winkels vond ik de echt leuke kinderkleding veel te duur en dacht, “dat kan ik zelf ook wel maken”. Zo is eigenlijk de liefde/verslaving van het maken van kinderkleding begonnen.

Ik heb mij zelf de kneepjes van het vak eigen gemaakt, en door mijn perfectionisme en kleurgevoel heb ik dat steeds meer uitgebreid en geperfectioneerd.
Na jaren voor mijn eigen kinderen, kleinkinderen en kinderen van collega’s kleding te hebben gemaakt heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ben een webshop begonnen. Een lang gekoesterde droom kwam uit.

© 2015 - 2021 kidzbyjensen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel